Ankara Özel Servis Hizmeti

Ankara'da yaşıyorsanız ve aracınız var ise mutlaka güvenilir bir oto servisede ihtiyacınız var demektir. Bu servisi ararken bazı sorular çıkacaktır karşınıza..

Ankara'da araç markama özel güvenilir servisi nereden bulabilirim ?
Bulduğum servis güvenilir midir?
Acaba servisin bana verdiği fiyatlar pahalı mı?
Aracımda onarım ya da bakım yapılırken kullanılan parçalar orjinal mi?
Hangi marka motor yağı kullanılıyor?
Değişen parçalar garantili mi? 
Yapılan işçilik garantili mi?

Genelde yukarıdaki soruların cevabını bulmanız biraz zordur. Sanayide bir oto tamir dükkanına girip motor kaputunuzu açtırdıktan sonra artık servise teslim oldunuz demektir. Kimse aracındaki arızanın gerçekten ustanın söylediği şeylerden kaynaklandığını bilmez, bilemez. Sadece ustaya güvenir ve teslim olur. Evet piyasada bir çok iyi ve dürüst usta var ama bir o kadar da kötü zihniyette yerler var. Kimi servis o işte profesyonel değildir ve bilmediğinden gereksiz parçalar değiştirir ve sizi masrafa sokar. Kimiside nokta atış sorunu çözerek minimum maliyetler ile sorunu giderir.

Otocase.com bu karmaşa ve sorunlardan sizi kurtarmak için kurulmuş bir sistemdir. Bünyesinde bulunan servislerin tamamı otomobil markalarına göre fiyat vermekte ve sistemin kıyaslama teknolojisi ile aynı işe yapılacak tüm işlemler için kullanılacak malzeme, işçilik ve genel fiyat karşılaştırması yapmanızı sağlar. Yapılan işlemler sonrası muhattap bulmanızı sağlar. Sizde Ankara özel servis ararken mutlaka bu sistemden faydalanın.

Aracınızın Tamir veya Bakıma mı? İhtiyacı var. Otocase ile Aracınızın İhtiyacını Belirten Talep Formunu Hemen Doldurun. Seçkin Servislerden Teklifler Alın.

Aracımın BAKIMI ve TAMİRİ için hiç vaktim YOK! 

Hangi SERVİSTEN kaliteli UYGUN hizmet alabilirim?

Aracımın bakımı için çok PARA öder miyim?

Bu tür endişeleriniz varsa! Doğru yerdesiniz.

Diğer Bloglar